© 2023 Amstelland Zorg
Terug naar Zorgprogramma’s

Digi coach netwerk

Het AmstellandZorg digi coach netwerk is eind 2022 opgericht en bestaat uit een aantal POHs, doktersassistenten, praktijk managers etc die het leuk vinden om hun collega’s te helpen met digitale vraagstukken. Deze mensen worden digi coaches genoemd en sommige hebben hiervoor een cursus gevolgd. Inmiddels zijn er 10 digi coaches die 1 keer per maand samen komen om te bespreken hoe ze de digitale vaardigheden van hun collega’s kunnen verbeteren.

Sommige digi coaches hebben al of ontwikkelen nog expertise in specifieke ICT zoals Microhis, Uw Zorg Online, Medicom/ Mijn Gezondheidsnet.nl, Zorgdomein, Portavita etc om een regionale vraagbaak functie te vervullen. Heeft jouw praktijk behoefte aan een digicoach, neem aub contact op met Clara Mulder, administratie@amstellandzorg.nl. Een digi coach komt dan vervolgens gratis bij je praktijk langs om op een laagdrempelige manier te helpen je vraagstuk op te lossen.

De intentie is om in 2023 het AmstellandZorg digi coach netwerk uit te breiden van alleen huisartsenpraktijken naar alle AmstellandZorg leden. Als je interesse hebt om je bij dit netwerk aan te sluiten, neem aub contact op administratie@amstellandzorg.nl.

Op dit moment zijn er digi coaches aanwezig in Duizendblad, de Waterlinie, Melkweg, Randwijk, Ouderkerk ad Amstel en de Marne. Sommige digi coaches werken alleen binnen hun eigen praktijk/ gezondheidscentrum maar andere hebben een regionale functie.

Bekijk meer programma’s

Sluiten