© 2022 Amstelland Zorg
Terug naar Zorgprogramma’s

Het wandelplan

Het wandelplan is opgericht om het wandelen te promoten, om mensen te verbinden en mensen met lichamelijke klachten te ondersteunen bij looptechniek en/of houding.

Wandelen is niet voor niets een snel groeiende sport in Nederland. Het is een heerlijke bezigheid. Goed voor de gezondheid. En een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarom organiseren wij vier keer een wandeltocht onder begeleiding van professionele zorgverleners. We lopen in een groep van 15 á 20 personen. We lopen een mooie route in jouw omgeving. Een afstand variërend tussen de 3,5 en 5 kilometer. We lopen op verschillende tempo’s, zodat iedereen mee kan doen. Op deze manier bieden we iedere wandelaar nieuwe mogelijkheden.

wandelplan

Wandelplan Amstelveen

De bedoeling is dat de deelnemer 4 weken 1 uur wandelt met zorgverleners om een advies te krijgen over aansluiting bij een wandelgroep. Na 4 weken wordt er samen met de buurtsportcoach naar een passende wandelgroep gezocht wat aansluit bij de wensen van de deelnemer.

Data

  • woensdag 5 januari 10:30 – 11.30
  • woensdag 12 januari 10:30 – 11.30
  • woensdag 19 januari 10:30 – 11.30
  • woensdag 26 januari 10:30 – 11.30

Locatie: AV Startbaan, Startbaan 1a in Amstelveen. Deelnemers en wandelcoaches kunnen zich aanmelden bij Bianca Raijmakers.

Zorgprogramma contactpersonen

  • Bianca Raijmakers

Bekijk meer programma’s

Sluiten