© 2023 Amstelland Zorg
Terug naar Zorgprogramma’s

Platform voor praktijk websites

Er zijn meerdere praktijken in onze regio die op korte termijn de website moeten of willen aanpakken. Sommige hebben jaren geleden tegen een flink bedrag een maatwerk website laten maken die nu hard toe is aan vernieuwing. Anderen hebben een standaard oplossing waarop gewenste aanpassingen niet mogelijk zijn.

Niet alleen qua techniek en design zijn er uitdagingen, ook in het beheer. We horen dat de systemen vaak complex, niet flexibel en tijdrovend zijn. Met al die onderdelen in het achterhoofd zijn wij aan de slag gegaan om jullie compleet te ondersteunen met websites.

praktijkwebsites - huisartsen, fysiotherapie en apothekers
praktijkwebsites - huisartsen, fysiotherapie en apothekers

Als jij de hele dag voor anderen zorgt, zorgen wij voor jouw website.

Flexibiliteit

We helpen praktijken om een moderne website te ontwikkelen. Niet eenmalig, maar continu. We bouwen geen standaard oplossing zodat iedereen dezelfde website heeft, maar bieden een oplossing met 100 flexibele bouwblokken.

Uniek

We maken jouw website uniek door verschillende instellingen. Acht verschillende lettertypes. Een uniek kleurenpalet van drie kleuren. We voegen eigen fotografie en teksten toe. Combineer je dit met de flexibele bouwblokken dan krijg je websites waarvan geen één hetzelfde is.

Beheer

Een tekst plaatsen. Een nieuwe medewerker toevoegen. Een juiste afbeelding erbij zoeken. Vacature plaatsen. De vindbaarheid voor Google instellen. Het is voor velen geen dagelijkse kost en daarom snel tijdrovend. Wij nemen het compleet voor jou uit handen.

Regionale doorontwikkeling

Vanuit de maandelijkse vergoeding worden – op basis van gezamenlijke wensen – nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Wanneer we meer samenwerken worden de mogelijkheden voor de regio geoptimaliseerd. Zo houden we de investering binnen de regio.

Werving

Het vinden van voldoende en de juiste nieuwe medewerkers. We houden hier rekening mee door vacature mogelijkheden in te bouwen die gebruiksvriendelijk zijn en technisch goed gebouwd. Op deze manier worden ze ook nog eens extra getoond in Google for Jobs.

Bekijk meer programma’s

Sluiten