© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

Gezocht: huisartsen die de opleiding tot kaderhuisarts astma/COPD of ouderenzorg willen volgen

3 juli 2023

Wil je je als (kader)huisarts verder specialiseren op het gebied van astma/COPD of ouderenzorg en ben je een bruggenbouwer die voor diverse zorgverleners en aanbieders het aanspreekpunt wil zijn, dan bieden we je een mooie kans om deze ambitie verder te ontwikkelen.

Als kaderhuisarts ben je er om andere huisartsen te ondersteunen, de kwaliteit van de zorg te stimuleren, en de huisartsgeneeskunde verder te professionaliseren. Je bent lid van het desbetreffende kwaliteitsteam. Je werkt intensief samen met de praktijkconsulenten en de programma managers van Amstellandzorg en natuurlijk de andere kaderhuisartsen.

De kosten van de opleiding worden 100% vergoed door Amstelland Zorg. De uren die je werkt in de functie van kaderarts (i.o.) worden vergoed volgens onze vacatiegeldregeling.

Mocht je belangstelling hebben voor een van deze functies mail dan naar hr@amstellandzorg.nl. Ben je huisarts in loondienst of waarnemer, ook voor jou is dit bericht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefanie Mouwen via s.mouwen@amstellandzorg.nl

Meer nieuws lezen?

Sluiten