© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

Behandelaanbod van de specialisten ouderengeneeskunde van Amstelring beschikbaar in ZorgDomein

7 maart 2023

Met ingang van 14 februari is het eerstelijns behandelaanbod van de specialisten ouderengeneeskunde van Amstelring beschikbaar in ZorgDomein. Dit betekent dat je nu makkelijk en veilig cliënten kunt aanmelden voor eerstelijns advies en behandeling.

Behandelaanbod

De specialisten ouderengeneeskunde bieden thuisconsulten aan voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met multiproblematiek. Tevens zijn zij beschikbaar voor telefonisch collegiaal overleg en kunnen ze aansluiten bij multidisciplinair overleg. Dit alles is in ZorgDomein terug te vinden onder het behandelaanbod van Amstelring.

Behalve voor de specialisten ouderengeneeskunde staat in ZorgDomein ook het eerstelijns behandelaanbod van de vakgroepen Diëtetiek, Logopedie, Ergotherapie en Psychologie en van het Regionaal Expertisecentrum Huntington. De komende maanden komen de fysiotherapeuten en muziektherapeuten daar nog bij.

Meer informatie over het eerstelijns behandelaanbod van Amstelring? Bekijk de website.

Hoe werkt het?

Als verwijzer kun je het behandelaanbod van Amstelring vinden via de gebruikelijke weg in ZorgDomein. Hier is te vinden welke zorg wordt aangeboden, hoe en waar deze wordt geleverd en welke informatie er wordt gevraagd vanuit de verwijzer. Verwijzingen komen binnen bij het Centraal Behandel Secretariaat (CBS) van Amstelring. Het CBS verwerkt de aanmeldingen en neemt contact op met de cliënt.

Ben je nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wil je wel digitaal verwijzen? Meld je dan aan. ZorgDomein brengt je als verwijzer geen kosten in rekening.

Vragen?
Zowel verwijzers als cliënten en hun familie kunnen voor vragen terecht bij het CBS: Bel 088-9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur) • Of mail naar het centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl

Meer nieuws lezen?

Sluiten