© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

Creatieve meewerkstage // branding en communicatie

11 februari 2022

Voor je enthousiast “JA” zegt tegen een stageplek wil je natuurlijk alles weten over de inhoud. En hoe de cultuur binnen een organisatie is. Want dit moet passen bij jouw wensen, toch?

Laten we daarom beginnen met wie wij zijn, want de kans is heel groot dat je ons niet kent. Dat is niet erg, want we zijn gewoon heel nieuw. Wij zijn Amstelland Zorg. Anders dan de naam doet vermoeden zijn we niet een traditionele zorg organisatie. We schuren er heel erg tegen aan.

Want wat doen we? Door stijgende zorgkosten, grote personeel tekorten en steeds meer complexere zorgbehoeften is de noodzaak van vernieuwing in de zorg hoog. Maar door de hoge werkdruk op zorgverleners kunnen zij zich bijna alleen richten op uitvoerende zorg. En niet op de uitdaging om deze problemen op te lossen. Dat doen wij. Wij bieden eerstelijns zorgverleners in de regio Amstelland ondersteuning in innovatie- en verander kracht.


En dat is een hele uitdaging. Een hele leuke uitdaging. Ook op strategie, design en communicatie gebied. Maar omdat we nog zo nieuw zijn, zijn we dus volop in ontwikkeling. De basis begint steeds beter te staan en we beginnen nu op snelheid te komen. Dat betekent dus voor jou veel vrijheid en inspraak om alles naar het volgende niveau te tillen.

Laten we kort toelichten waar we mee bezig zijn. De eerste fases van verschillende websites staan en deze moeten worden doorontwikkeld. We zijn bezig met een groot samenwerkingsplatform wat heel verrassend gaat worden. En alle zorgprogramma’s die we ontwikkelen moeten ook goed worden neergezet. Kortom; al onze projecten vragen om veel communicatie. Flyers, nieuwsbrieven, video’s, fotografie en sterke teksten. Het complete plaatje.

Zie jij zo’n uitdaging zitten?

Ben jij op zoek naar een creatieve stage waar je lekker veel praktijkervaring op doet? Ja, lijkt jou dit wel wat? Reageer dan naar Petra Kok // admin@amstellandzorg.nl of bel 06-10166188 – Gewoon doen.

Meer nieuws lezen?

Sluiten