© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

E-learning behandelwensengesprek nu voor jou beschikbaar

15 november 2021

Voor het kunnen leveren van optimale zorg en begeleiding aan kwetsbare ouderen met complexe problematiek is het essentieel te weten wat hun wensen zijn t.a.v. de laatste levensfase. Daarom hebben wij speciaal voor alle zorgverleners, die betrokken zijn bij de invulling van zorg van kwetsbare ouderen, de e-learning behandelwensengesprek gelanceerd. 

De inhoud

Het behandelwensengesprek gaat over het inventariseren van wensen en verwachtingen van kwetsbare ouderen ten aanzien van behandelingen en welke rol verschillende zorgverleners hierin kunnen vervullen. In de e-learning word je stapsgewijs meegenomen in dit onderwerp en krijg je antwoorden op de vragen;

Wie doet wat?
Waar zit welke kennis?
Wie heeft welke specialisatie?

De e-learning geeft inzicht in hoe we complementair aan elkaar de zorg zo goed mogelijk invullen en hoe we zo prettig mogelijk kunnen samenwerken in het proces. 

Kortom, het is tijd om de e-learning te gaan doen. 

Kosten, tijd & accreditatie

De e-learning is helemaal kosteloos voor jou. Na een succesvolle afronding ontvang je twee (2) accreditatie punten. Huisartsen ontvangen na afronding het benodigde certificaat voor de prestatie behandelwensengesprek.

Wij schatten in dat de e-learning maximaal 2 uur tijd kost. En ja, natuurlijk is het mogelijk om tussendoor te pauzeren en de training op een later moment weer op te pakken.

Vragen

Vragen of opmerkingen over de e-learning? Neem dan contact op met Antoinette van der Heijden via a.vanderheijden@amstellandzorg.nl of telefonisch op 06-16600200

Meer nieuws lezen?

Sluiten