© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

Digicoaches

11 december 2023

Dit jaar heeft de groep digicoaches een hecht netwerk binnen de regio gevormd. Individueel hebben ze geholpen hun collega’s digitaal vaardiger te maken en samen hebben ze besproken hoe ze digitale brandjes moeten blussen – om deze vervolgens ook succesvol te blussen!

Succesverhalen

Bij overleggen komen digitale optimaliseringskansen naar boven die ze onderling delen. Bijvoorbeeld; digicoaches hebben in verschillende praktijken “de fax eruit” geregeld! Door digicoach Manuela Romih is een mooi kunstwerk voor op de muur in Medisch Centrum Randwijck gekomen. Anita Scheeper en Ingrid Wijffels hebben handleidingen gemaakt voor collega’s.

Meedenken in het HIS selectie traject was een leuke kans voor alle digicoaches, zodat bij een uiteindelijke keuze ook rekening gehouden wordt met de behoeften van assistenten, POH’s en praktijkmanagers.

Onze dank gaat uit naar alle digicoaches voor het meehelpen om een betere digitale veerkracht in de regio te krijgen! Dank aan Annabel van den Berg, Annemiek van Beek, Lyone Pothuizen, Henny Slabber, Danyah Wolsak en Manon Molleman en de boven genoemden digicoaches!

Interesse?

Heeft jouw praktijk nog geen digicoach, maar wel iemand die graag in het netwerk mee wil draaien, laat het aub aan Clara Mulder weten, c.mulder@amstellandzorg. In 2024 willen wij het netwerk vergroten want er komen digitale veranderingen aan die wij op maat willen implementeren.

Meer nieuws lezen?

Sluiten