© 2024 Amstelland Zorg
Terug naar Nieuws

Update | Training Positieve Gezondheid

14 november 2022

De trainingen Positieve Gezondheid worden sinds dit najaar gegeven door Amstelland Zorg. De komende periode kunt u in deze nieuwsbrief de ervaringen met Positieve Gezondheid lezen van de deelnemers.

De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 3 uur met vooraf en tussen de bijeenkomsten huiswerkopdrachten. Veel wijksamenwerkingsverbanden zijn inmiddels getraind in Positieve Gezondheid. Heeft u interesse als wijksamenwerkingsverband in de training neem dan contact op met Stefanie Mouwen, programma manager via s.mouwen@amstellandzorg.nl. Wij ondersteunen ook bij inspiratie bijeenkomsten, intervisie bijeenkomsten of casusbesprekingen op het gebied van Positieve Gezondheid. Er zijn ook verschillende materialen beschikbaar rondom Positieve Gezondheid die u kunt gebruiken in uw wachtkamer of spreekkamer.

In 2023 bieden wij ook de training oplossingsgericht werken aan. Dit is een mooi vervolg op de training Positieve Gezondheid. Voor meer informatie over oplossingsgericht werken zie Hoe pas ik Positieve Gezondheid toe in de praktijk? – Amstelland Zorg

Meer nieuws lezen?

Sluiten